Firma Oplysninger

Adresse
Micro Print Textilbroderi
Ilnabgyden 30
5270 Odense N

 

Email Adresse
info@microprint.dk
dc@microprint.dk

 

Telefon
66 189 389

 

CVR Nummer
16991805

 

Åbningstider
Mandag-Torsdag 8-15
Fredag 8-14
Lørdag-Søndag Lukket


Hvem er vi

picture

Micro Print er idag  en af Danmarks førende leverandører inden for textilbroderi og digitizing. Microprint et sikkert valg hvis du søger en professionel samarbejdspartner til brodering af dine tekstiler eller til fremstilling af dine programkort.

 Microprint er idag en top moderne broderi virksomhed som kun benytter sig af det nyeste udstyr og software. Dette tilsammen gør det muligt for os at levere en meget høj kvalitet til konkurrencedygtige priser på meget kort tid. Produktionens opbygning og hele måden som handlingen foregår på, gør at ingen ordre er for lille og ingen ordre er for stor.

Vi står selvfølgelig altid til rådighed med gode råd og kreative ideer, så hvis du er i tvivl om hvordan du skal håndtere din opgave eller hvad den bedste løsning er, så brug vores erfaring og viden det koster ikke ekstra. Og skal du bare bruge en pris, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud.

 

Visioner

Vores visioner er at blive ved med at skabe vækst så vi som firma kan blive endnu stærkere, og endnu mere innovative til gavn for både vores kunder og vores personale...